Lumina apare în întuneric, nu întunericul în lumină.

img_1377-1

Unde e întuneric este pentru că lumina încă nu a ajuns. Lumina mereu ajunge în întuneric și nu invers, e o chestiune de timp doar. Lumina în întuneric e ca speranța din oricare situație. În orice situații dificile este un fir de speranță. În jurul ei e bine să ne învârtim, dându-i energie, concentrându-ne pe ea aduce și alte idei care pot arăta calea din întuneric.

Putem întâlni și oameni de acest fel, oameni optimiști și solari, care îți dau impresia că nu au probleme. Ei nu că nu au probleme însă au o altă atitudine față de provocările vieții. Sunt Ființele ce inspiră energie înțeleapta. Descriind experiențele sale te ajută și pe tine să înțelegi cum să treci mai ușor prin provocările vieții. Nu îți spun ce să faci exact, ci te ghidează cumva indirect cum să depășești situațiile dificile. Stați prin preajma lor, nu deveniți dependenți ci căutați să înțelegeți tâlcul din spatele povestirilor, anume acest tâlc va fi de folos. Fiecare îi poate recunoaște în viața sa. Posibil că ei reușesc a se descurca mai bine în viața lor, nu este noroc, „norocul ți-l faci singur” dar asta nu-i motiv de invidie sau de autojignire proprie că nu sunteți în stare, e mai degrabă e o șansă pentru a înțelege pașii de urmat, ghidarea utilă vouă.

Mai mult. Dat fiind că atragem ceea ce conținem interior, e motiv bun pentru a Mulțumi și recunoaște că ne este util astfel pe ființe când le întâlnim. Mulțumind și fiind recunoscător pentru asta, anume acele situații frumoase ve-ți atrage în viața voastră. Căci atunci emiteți energia vibrației recunoștintei și automat ceea ce se transmite, aceea se întoarce înapoi la creator, adică cel care emite. Asta e lege în univers.

Deci, să fim mai des recunoscători pentru ce avem și ce vine spre noi, și vom primi și mai mult.

Să fie de folos și aplicați zilnic, veți fi uimiți ce schimbări în viață vin.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.