Iubirea mamei străpunge orice limite.O simți chiar de n-o vezi.

Încurajez și susțin dintotdeauna mai mult prezența sufletească a părinților decât prezența fizică. E foarte bine să îi fii alături totuși respectându-i limitele și timpul până el învață regulile aceste realități. Fiindu-i alături lasându-l ca el singur să înțeleagă această realitate și cum să pescuiască prin ea, dar nu aducându-i peștele. El are nevoi să crească știind ca parintele are încredere în el și îl va susține când va avea nevoie dar nu fi inhibat cu condiționări. Copii au nevoie să simtă că este iubit de mamă , nu contează unde este ea, și să știe că când dorește să se exprime, sau vorbească orice ea mereu îl va auzi ascultându-l.

Sunt copii noștri dar nu ne aparțin. Alegem să daruim din noi aducându-i la această viața. E bine să fim gardienii lor nu stăpânii. Ne aleg căci știe sufletul lor ca vor asimila învățări de viață prin relaționarea cu noi ca părinte.

Parintele are responsabilitatea să își învețe copilul să știe sa pescuiască nu să îi aducă peștele. Parintele va fi mult mai liniștit știind că copilul lui e responsabil pentru vorbele, faptele și intențiile decât să stea în gardă să-l ajute la fiecare obstacol, care defapt acel obstacol dacă copilul său găsește cum să-L depășească, cu siguranță va deveni mai puternic. Fiecare experiență vine cu o lecție, lectie de viață care fiecare are nevoie să o treacă ca să o înțeleagă mai bine și pe viitor să nu o mai repete.

Dacă parintele își învață copilul regulile acestei vieți cu siguranță poate fi mai liniștit ca cel ce e obișnuit să facă totul în locul copilului. Cel ce îl va învață responsabilitatea asupra vorbelor și acțiunilor sale, în caz de o urgență în care va lipsi o vreme, va fi liniștit că copilul său se va descurca din orice împrejurare.

Acest video arată cuvintele mele când zic că mama e bine să fie prezentă în sufletul copilului mai mult decât în planul fizic zilnic.

Copilul va fi mult mai fericit simțind iubirea mamei, Ne-condiționate, în schimbul prezentei fizice dar cu gândurile în celălalt colț al lumii.

Mai bine să fii singur decât cu cineva care te face să te simți singur.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.